Vertalen

De basis wordt uiteraard gevormd door een gedegen taalkundige opleiding (Engels/Nederlands) maar de uitvoering van de vertalingen wordt versterkt door natuurlijk taalgevoel in combinatie met interesse in taal en erg veel ervaring: Sidekick Service vertaalt uw teksten En/NL of NL/En.

Daarbij kan het gaan om zakelijke teksten, maar denk ook aan teksten voor websites, folders en magazines. Daarnaast levert Sidekick Service redactiewerk: naast een gedegen inhoud heeft de lezer behoefte aan een tekst die aansprekend is en past bij de doelgroep.

Sidekick Service voert regelmatig communicatie opdrachten uit zoals het schrijven van uitnodigingsteksten voor een event, een compleet draaiboek, het dagprogramma, emailteksten of nieuwsbrieven en denkt mee over de inhoud ervan. Sidekick Service kan daarnaast ingezet worden voor de inzet van social media en werving.

Uiteraard kunnen teksten worden geschreven in het Engels of in het Nederlands en kan deze service op afstand worden geleverd maar ook bij u op kantoor in samenwerking met leden van uw team.