Sensoren en Watertechnologie: meetpunt 2015

Jl juni vond in Leeuwarden het WaterCampus Business Cafe Sensoren en Watertechnologie: Meetpunt 2015. De huidige stand van zaken in het gebruik van sensoren in het werkveld van de watertechnologie werd geschetst door Hilde Prummel (directeur WLN) en de meest in het oog springende projecten van dit moment passeerden daarna de revue. De zaal zat tjokvol, en meer dan de helft van de aanwezigen was voor het eerst bij een WaterCampus Business Cafe aanwezig. Zo konden volop contacten worden gelegd als basis voor nieuwe samenwerkingen!

DSC_1987

De deelnemers uit overheidsorganisaties, bedrijfsleven en kennisinstellingen werden tijdens het tweede gedeelte van dit event dmv stellingen en toelichtingen vanuit het deskundigenpanel uitgedaagd voor een pittige discussie. De visie op het gebruik en de toepassing van sensoren in de watertechnologie wereld verschilt hier en daar, maar het onderwerp liet geen van de aanwezigen ongemoeid en alle deelnemers waren actief betrokken. Verschuilen kon men zich niet: na elke stelling moest een ja/nee vak worden gekozen en werd om een toelichting gevraagd. Uiteindelijk stond men eensgezind in het vak Ja als antwoord op de vraag of toepassing van sensoren zinvol is.De discussie werd vakkundig geleid door Alex Berhitu, business developer van de WaterAlliance.

DSC_1993

Tijdens de borrel na afloop werd er nog een hele tijd nagepraat. Het organisatie team kijkt met genoegen terug op dit event. Wellicht ontmoeten we elkaar bij een volgend WaterCampus Business Cafe in Leeuwarden. U bent van harte welkom en deelname is altijd gratis.

Kijk op www.wateralliance.nl voor data en onderwerpen van de volgende edities.

DSC_1984

Comments are closed.