WIS publieksprijs bekend

Tijdens de eerste battle van de WaterAlliance Innovation Stimulation Award op het Waterforum jaarcongres is het bedrijf Metalmembranes met de eer gaan strijken.

Door een metalen plaat onder te dompelen in een elektrochemisch plasma kan Metalmembranes in tien minuten een flexibel, keramisch membraan maken. De bezoekers van het Waterforum Jaarcongres in Rotterdam verkozen op 18 november deze vondst als beste innovatie. Runner-up was de Hydrowashr, een extreem zuinig handenwas- en droogsysteem.

winnaar Metalmembranes-250px

Lees meer informatie over het congres en dit onderdeel van het programma op de website van Waterforum http://www.waterforum.net/Nieuws/8442-Metalmembranes-wint-eerste-slag-om-innovatieprijs

Een sfeerimpressie en interviews met WIS deelnemers vindt u hier

De WIS, in het leven geroepen door netwerkorganisatie Water Alliance, is een onderscheiding voor bedrijven die een bijzondere watertechnologische innovatie op de markt hebben gebracht. De prijs wordt in 2015 uitgereikt, na een oordeel van een vakjury en twee publieksrondes. De prijs bestaat, naast de eer, uit 10.000 euro aan promotie-activiteiten toegekend door de WaterAlliance.

DSC_1243

Alle WIS-deelnemers zijn gefilmd op de eventslocatie (SS Rotterdam). Binnenkort hier een link naar de interviews.

De finale van de WIS battle kunt u bijwonen op WaterLink in Leeuwarden op 15 januari 2015. Kosten daarvoor slechts een symbolische 50 euro voor het goede doel, meer dan 300 deelnemers uit de watersector.  Aanmelden kan hier

 

Comments are closed.