WIS 2015

Vorig jaar was de WIS (WaterAlliance Innovation Stimulation Award) een groot succes. Sidekick service was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit concept, de voorbereiding, de kandidaten en de uitvoering van dit event. De eerste battle vond plaats in november 2013 op de Aquatech in Amsterdam en de finale in januari 2014 in Leeuwarden. Belangrijk kenmerk van de WIS is dat de pitchers nauwelijks hulpmiddelen mogen gebruiken, alleen props die ze zelfstandig van en op het podium kunnen krijgen. Stefan van der Molen won de WIS 2014 – business development ondersteuning twv maar liefst 10 k, niet alleen om zijn originele performance in Friese zwembroek, maar zeker ook vanwege zijn fantastische innovatie: Blue leg monitor

1383839106745

Sidekick Service is opnieuw gevraagd een rol spelen bij het optuigen van de WIS. Bij de voorbereiding en acquisitie, begeleiding van de kandidaten en de uitvoering van de events in de tweede editie: WIS 2015. De eerste battle gaat plaatsvinden in november van dit jaar tijdens Waterforum in Rotterdam. De finale kunt u meebeleven tijdens WaterLink op 15 januari 2015.

Voorwaarden voor deelname en aanmelding  Kent u een MKBer met een bijzondere watertechnologie innovatie? Laat hem of haar contact opnemen, de inschrijvingen zijn gestart.

De prijs is ook dit jaar een ondersteuningspakket twv 10.000 euro. Loop het niet mis! Sfeerproeven? Zie hier nog een keer de deelnemers van de WIS editie 2014

Comments are closed.