Wie alles wilde weten over Fryslan Fernijt

was van harte welkom op het WaterCampus Business Cafe op donderdag 4 september  j.l.  De gedeputeerde van de Provincie Fryslan, Tineke Schokker, vertelde daar over het beleid en de achtergronden en Tjeerd Hazenberg, programmamanager Fryslan Fernijt, lichtte het programma toe.

Het MKB Watertechnologie wass ruimschoots vertegenwoordigd met projecten uit de huidige en vorige tender en zo’n 60 deelnemers in de zaal. Er werd aandacht besteed aan tips&trics en do’s&don’ts ivm het aanvragen en toegekend krijgen van zo’n subsidie.

Het volledige programma vindt u hier.

Zoals te doen gebruikelijk werd het inhoudelijke programma afgelosten met een informele netwerkborrel.

Volgende editie WaterCampus Business Cafe is op 13 november 2014. Dit belooft ook weer een interessante bijeenkomst voor MKB watertechnologie te worden. Inschrijven kan al via events@wateralliance.nl

Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

borrel

Comments are closed.