WaterCampus Business Cafe juni

Sidekick Service is gevraagd een rol te spelen bij het uitdenken, invullen, optuigen en uitvoeren van een aantal WaterCampus Business Cafe’s. De eerste vond plaats jl 18 juni. Tijdens deze editie stond export naar de VS en Canada centraal. Vanuit het bedrijfsleven deelden Peter van Leeningen van Paques en Hans Wouters van BlueLeg Monitor hun ervaringen op de Noord-Amerikaanse markt met de aanwezigen. Plaatsvervangend Consul-Generaal in Chicago, Stephan van de Wall en Henk ten Wolde (via skype), Trade Commissioner bij het Netherlands Trade Office in Alberta, Canada, gingen in op de marktkansen in de VS en Canada.
Evert Jan Schouwstra (KvK) ging in op trainingsmogelijkheden en ondersteuningstrajecten voor de ondernemer die de buitenlandse markt wil ontplooien. Alex Berhitu lichtte de mogelijkheden die de Water Alliance biedt ter ondersteuning van haar leden op de Noord-Amerikaanse markt toe.

Aansluitend aan het inhoudelijke programma van de WaterCampus Business Cafe’s is uitstekend gelegenheid voor netwerkactiviteiten tijdens de after borrel. De borrel is openbaar en u bent bij elke editie natuurlijk van harte welkom! Wel graag even aanmelden via events@wateralliance.nl

juni

voor meer informatie foto’s en filmpjes, www.wateralliance.nl

Comments are closed.