WIS Award

Wateralliance wilde op de Aquatech graag een event organiseren voor het MKB daar aanwezig. Sidekick Service kreeg de opdracht zon event te bedenken, vorm te geven en uit te voeren.

Dat werd de WIS award: Water Alliance Innovation Stimulation Award. Het event werd afgetrapt met de WIS battle op de Aquatech en het uitreiken van de publieksprijs. Via online voting en een spetterende finale op WaterLink kwam Blue Leg monitor als winnaar uit de bus. De WIS award was zo’n succesvol event dat de WaterAlliance heeft besloten ook in 2015 een wedstrijd voor innovatieve watertechnologie bedrijven uit te schrijven. Bent of kent u zo’n bedrijf? Laat het me weten. Voor voorwaarden en inschrijven bezoekt u de site van de WaterAlliance.

Een sfeerimpressie van de WIS battle, november 2013, Amsterdam

Comments are closed.