Watercampus Business Cafe’s 2014

Watercampus Leeuwarden is een paar maal per jaar facilitator van het zgn ‘Business Cafe’ een inhoudelijk interessant programma met na afloop een ruim bezocht borrel: Business Cafe wordt dan Borrelpraat Cafe.
Sidekick Service is door de WaterAlliance gevraagd de inhoud en vorm van de Business Cafe’s te trekken, ism het WaterAlliance team. Een opdracht die goed past bij de expertise van Sidekick Service.

De data voor de Business Cafe’s staan inmiddels vast, de eerstvolgende is gepland op woensdag 18 juni. Dan volgt er een op 4 september en het laatste Business Cafe van 2014 vindt plaats op 13 november.

Aktuele informatie over de Business Cafe’s is te vinden op de WaterAlliance website. Aanmelden voor deelname aan zowel inhoudelijke programma als de informele borrel kan via de WaterAlliance of via mij.

Heeft u een onderwerp op het gebied van watertechnologie dat u graag eens in een Business Cafe belicht zou willen zien: wij staan open voor ideeen en suggesties.

Comments are closed.