Archive for 30-03-2015

Sensoren en Water: Meetpunt 2015

Sidekick Service is gevraagd ism WLN voor de WaterAlliance inhoud te geven aan een van de WaterCampus Business Cafe’s die de WaterAlliance organiseert. Deze editie gaat over sensoren in de watertechnologie. Bent u werkzaam in de watersector en is werken met sensoren of ontwikkelen uw aandachtsgebied? Dan is dit event interessant voor u. Heeft u ideeen over hoe het implementeren van nieuwe technologieen in de watersector zou moeten plaatsvinden? Praat dan mee tijdens de discussie met een panel van deskundigen die er vanuit verschillende invalshoeken naar kijken: overheid, waterbedrijven, waterschappen en klein MKB. We nodigen u graag uit mee te helpen inhoud aan de discussie te geven!

Het programma van de dag en de teasers van de presentaties staan online:http://wateralliance.nl/event/watercampus-business-cafe-sensoren-in-de-watertechnologie/

Inmiddels hebben meer dan 60 geinteresseerden zich aangemeld. Deelname is gratis, aanvang met inlooplunch 12.30 uur, afsluiting met netwerkborrel, 17.00 uur.

Aanmelden? Bel of mail mij of stuur een mail naar info@wateralliance.nl