Archive for 29-08-2014

Waarde van WLN

Sidekick Service heeft voor de directeur van WLN een format neergezet voor het jaarlijks uit te voeren event ‘Waarde van WLN’. In nauwe samenwerking met het team van WLN werd dit voorbereid en uitgevoerd in juni 2013 met een mooi inhoudelijk programma en een verrassende afsluiting.

Onlangs vond de tweede Waarde van WLN plaats in Glimmen, uitgevoerd door het WLN communicatie team, met als thema Hygiene en veiligheid van (drink) water.

De presentaties van de Waarde van WLN van jl 5 juni vindt u hier

 

 

WIS 2015

Vorig jaar was de WIS (WaterAlliance Innovation Stimulation Award) een groot succes. Sidekick service was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van dit concept, de voorbereiding, de kandidaten en de uitvoering van dit event. De eerste battle vond plaats in november 2013 op de Aquatech in Amsterdam en de finale in januari 2014 in Leeuwarden. Belangrijk kenmerk van de WIS is dat de pitchers nauwelijks hulpmiddelen mogen gebruiken, alleen props die ze zelfstandig van en op het podium kunnen krijgen. Stefan van der Molen won de WIS 2014 – business development ondersteuning twv maar liefst 10 k, niet alleen om zijn originele performance in Friese zwembroek, maar zeker ook vanwege zijn fantastische innovatie: Blue leg monitor

1383839106745

Sidekick Service is opnieuw gevraagd een rol spelen bij het optuigen van de WIS. Bij de voorbereiding en acquisitie, begeleiding van de kandidaten en de uitvoering van de events in de tweede editie: WIS 2015. De eerste battle gaat plaatsvinden in november van dit jaar tijdens Waterforum in Rotterdam. De finale kunt u meebeleven tijdens WaterLink op 15 januari 2015.

Voorwaarden voor deelname en aanmelding  Kent u een MKBer met een bijzondere watertechnologie innovatie? Laat hem of haar contact opnemen, de inschrijvingen zijn gestart.

De prijs is ook dit jaar een ondersteuningspakket twv 10.000 euro. Loop het niet mis! Sfeerproeven? Zie hier nog een keer de deelnemers van de WIS editie 2014

Wie alles wilde weten over Fryslan Fernijt

was van harte welkom op het WaterCampus Business Cafe op donderdag 4 september  j.l.  De gedeputeerde van de Provincie Fryslan, Tineke Schokker, vertelde daar over het beleid en de achtergronden en Tjeerd Hazenberg, programmamanager Fryslan Fernijt, lichtte het programma toe.

Het MKB Watertechnologie wass ruimschoots vertegenwoordigd met projecten uit de huidige en vorige tender en zo’n 60 deelnemers in de zaal. Er werd aandacht besteed aan tips&trics en do’s&don’ts ivm het aanvragen en toegekend krijgen van zo’n subsidie.

Het volledige programma vindt u hier.

Zoals te doen gebruikelijk werd het inhoudelijke programma afgelosten met een informele netwerkborrel.

Volgende editie WaterCampus Business Cafe is op 13 november 2014. Dit belooft ook weer een interessante bijeenkomst voor MKB watertechnologie te worden. Inschrijven kan al via events@wateralliance.nl

Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

borrel